Jobbet Fältsäljare Järnvaror har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Fältsäljare Järnvaror publicerad av Derome AB

Heltidsanställd
Trelleborg

Arbetsbeskrivning

Inom Derome är vi idag över 2200 medarbetare som jobbar för en mer hållbar framtid.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Att vi utsetts till ett av årets Karriärföretag 2020 är ett kvitto på hur vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.

ARBETSUPPGIFTER
Deromes satsning i Skåne går som tåget! Ambitionen är att vara marknadsledande i Skåne och proffskundernas förstahandsval på den sydsvenska bygg- och industrihandelsmarknaden. På två år har företaget etablerat ett stort nätverk av bygg- och järnvaruhandlare riktade mot bygg- och industrikunder i södra Sverige.

Under hösten 2020 öppnar vi ytterligare en bygghandel - i östra Trelleborg, och söker därför duktiga medarbetare som vill hänga med på vår resa, är det du?

Vi söker dig som har stor drivkraft och brinner för försäljning, som hela tiden vill utveckla affären och nå resultat, enskilt och tillsammans med dina kollegor i teamet. För dig innebär service att tillgodose nya och existerande kunders behov samt att genom din kunskap skapa långsiktiga relationer där kunden alltid vill handla av oss.

”För mig är det viktigast att hjälpa våra kunder till en kostnadseffektiv lösning så att de är nöjda. Jag vill ge den bästa servicen och se kundens verksamhet växa och utvecklas tillsammans med oss – Fredrik Göransson Fältsäljare”

KVALIFIKATIONER
För att passa in i rollen som Fältsäljare är du är självgående och van vid att driva dit säljarbete strukturerat samt har en analytisk förmåga.
Du är kommunikativ och socialt säker då rollen innebär många kontaktytor. Ett krav är att du har några års tidigare arbete med Fältbearbetning
samt erfarenhet från Järnhandel och förnödenheter. Då resor förekommer i arbetet är B-körkort ett krav.
-


ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde hösten 2020. Placering är i Trelleborg.
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av vår Säljchef Jonas Assarsson på telefonnummer 042-38 31 06.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 31 mars eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Referens

1779

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till