Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Fältsäljare inom telematik med åkeribakgrund till ZF Group jobb i Tråvad på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Fältsäljare inom telematik med åkeribakgrund till ZF Group på Randstad AB

Fältsäljare inom telematik med åkeribakgrund till ZF Group

Randstad AB Tråvad, Västra Götalands län Deltid


arbetsbeskrivning.

Är du intresserad av en säljande roll där relationer ligger i fokus? Är du bekant med Fleet management system och har en bakgrund inom Åkeribranschen? Här får du möjligheten att hjälpa kunderna att digitalisera sin verksamhet och jobba med en produkt som kan skräddarsys efter kundernas behov. Letar du efter en roll med frihet under ansvar, där du själv kan lägga upp din dag och ditt arbete? Då kan det här vara rätt jobb för dig. 

I den här rekryteringsprocessen samarbetar ZF Group med Randstad Technologies. Vi hjälper ZF group att hitta en ny kollega till sin Fältsäljaravdelning. Du kommer att utgå från ditt hemmakontor och besöka kunder inom Transport och Logistik i de Nordiska länderna. Du kan därför utgå från valfri ort i landet. För dig som bor i Göteborg kan kontorsplats erbjudas. Tjänstebil ingår. Kunderna befinner sig i huvudsak i mellersta och södra Sverige men resor till Norge och Finland förekommer. Resor med övernattning är vanligt förekommande i tjänsten. 


ansvarsområde.

Du kommer att sälja och marknadsföra Transics produkter till kunder inom transport- och åkeribranschen på den Nordiska marknaden med fokus på södra och mellersta Sverige.  Som fältsäljare kommer du att besöka kunderna på plats och bearbeta och bygga upp ett långsiktigt förtroende. Fokus ligger på att hjälpa dina kunder i deras digitaliseringsresa. Det åstadkommer du genom att vara lyhörd och skapa dig en bild av kundernas behov och utmaningar för att därefter anpassa erbjudandetdärefter.


arbetstider.

Heltid - Flexibel arbetstid


kvalifikationer.

  • Du är en god relationsskapare med ett stort intresse för försäljning och kunder. Tidigare erfarenhet av en fältsäljande roll är starkt meriterande.
  • Yrkeserfarenhet inom Transport- och åkeribranschen är av stor vikt. Du bör ha en god förståelse för den dagliga driften inom ett åkeri.
  • Erfarenhet av telematik, Fleet management system och digitalisering är meriterande men inget krav.
  • Utmärkt svenska och/eller Norska samt goda kunskaper i Engelska.
  • Du gillar att resa i tjänsten.
  • Körkort med minst B-behörighet.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du förtroendeingivande och lyhörd. Du trivs att jobba självständigt och har förmågan att planera och strukturera ditt eget arbete.  Du är relationsskapande med en stark kommunikationsförmåga, proaktivt tänkesätt och förmåga att läsa av människor och situationer.  

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

Sista ansökningsdag: 2021-09-30
I den här rekryteringsprocessen samarbetar ZF Group med Randstad Technologies. Vi utvärderar kandidater löpande och rollen kan komma att tillsättas snabbt. Sök därför redan idag via [ Link removed ] />
Vid eventuella frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till konsultchef Tova Dahlgren på [ Email address blocked ]  
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201355641