Jobbet Fältsäljare/ projektledare till Grönborgs Bygg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Fältsäljare/ projektledare till Grönborgs Bygg publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning

Är du en erfaren säljare som vill arbeta med kundnära försäljning under stort eget ansvar? Drivs du av affären och vill utvecklas som säljare?

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura.

Om företaget

Grönborgs bygg grundades 2016 och har sedan starten ökat både i omsättning och personalstyrka. De är verksamma i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik, Östersund och Umeå. Företaget erbjuder fönster av hög kvalité som beställs efter mått, krav och önskemål. Arbetet är helt provisionsbaserat och anställningen kommer vara genom frilans finans. Vilket innebär att du skapar en profil helt kostnadsfritt på frilans finans och fakturerar sedan Grönborgs Bygg den överenskomna ersättningen som är baserad på din försäljning för månaden.

Arbetsuppgifter

Som säljare/projektledare på Grönborgs Bygg arbetar du ute på fält med uppsökande försäljning hos privatpersoner inom ett speciellt distrikt. Ditt fokus kommer att ligga på att sälja fönster och eventuella tillbehör som persienner och fönsterbräder. Du tar mått på de befintliga fönsterna och beräknar kostnaderna samt informerar kunden om vilka fördelar det finns med att byta fönster. Du skriver avtal på plats med kunden samt lägger upp kredit och en plan för avbetalningen. I arbetsuppgifterna ingår även uppföljning under och efter monteringen av de nya fönsterna för att säkerhetsställa att kunden förblir nöjd.

Formella krav

• Gymnasier utbildning är meriterande • Tidigare erfarenhet av försäljning • Goda datorkunskaper Vi söker dig med erfarenhet av försäljning som trivs med att arbeta under eget ansvar samt är van vid att driva ditt eget arbete framåt. För att lyckes i rollen är du målmedveten, förtroendegivande och bra på att kommunicera med andra människor.

Övrig information

Start: Omgående Plats: Umeå Lön: Provisionsbaserad Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord:

Referens

2769401

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till