Jobbet Fältsäljare / säljare till B. Braun Medical AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Fältsäljare / säljare till B. Braun Medical AB publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Jobbar du idag med försäljning inom läkemedelsbranschen eller inom sjukvården och vill byta bana? I rollen som säljare hos B. Braun Medical AB ansvarar du för försäljningen inom Hospital Care i Norra Sverige.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos B. Braun Medical AB.

Om företaget

B. Braun Medical AB är ett helägt dotterbolag till B. Braun Melsungen AG, ett tyskt familjeägt företag med mer än 180 års erfarenhet inom det medicinska området. B. Braun-koncernen som grundades 1839 omsätter idag 7,9 miljarder euro och har över 65 000 anställda världen över. B. Braun Medical AB, som klassas som ett AAA-företag, är i en expansiv fas och omsätter runt 500 miljoner.

Arbetsuppgifter

Som säljare i B. Braun Medical AB ansvarar du för försäljningen av produkter inom divisionen Hospital Care, i eget distrikt i Norra Sverige. Du utgår från ditt hem och kan vara stationerad i Stockholm eller norrut. Hospital Care marknadsför medicintekniska engångsartiklar, läkemedel och medicintekniska system för infusionsterapi. Ditt arbete är att, genom kontakter med beslutsfattare, sjukvårdspersonal, med flera, driva och utveckla våra kunder inom deras terapiområden, både före och efter en upphandling. Du blir en del i ett framgångsrikt team där du arbetar självständigt och resultatinriktat. I rollen får du kontinuerlig utbildning och coachning inom affärsområdena samt säljteknik, för att utvecklas, både i arbetet och personligen.

Formella krav

• Eftergymnasial utbildning inom sjukvård alternativ erfarenhet av försäljning inom medicinteknik eller läkemedel • LIF utbildning är meriterande • Flytande svenska och engelska i tal och skrift • B-körkort För att trivas i rollen är du resultatorienterad och trivs med att arbete mot uppsatta mål. Du är initiativtagande och har förmåga att prioritera vart du ska lägga ditt fokus. Vidare är du kommunikativ och relationsskapande i den bemärkelsen att du har enkelt för att anpassa dig till olika människor. Du är ödmjuk och motiveras av att jobba mot kunder och hitta lösningar kring deras eventuella utmaningar. Slutligen har du en affärsmässig inställning och en vilja att driva affärer framåt.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse Plats: Stockholm eller norrut Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: fältsäljare, säljare, produktspecialist, medecinteknik, läkemedel, sjuksköterska

Referens

2843201

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till