Jobbet Fältchef till Geomatikk i Sundsvall har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Fältchef till Geomatikk i Sundsvall publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Sundsvall

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu för kunds räkning en erfaren och relationsskapande fältchef med placering i Sundsvall. Tjänsten innebär att verka som stöd för säljorganisationen, utveckla befintliga samarbeten samt bearbeta nya. Låter detta som något för dig?

Information om uppdraget:

Geomatikk skyddar nedgrävd infrastruktur mot skador som kan uppstå vid markarbeten. Våra tjänster inom ledningsanvisning, inmätning och dokumentation skapar nytta för nätägare, kommuner, entreprenörer och samhället i stort. Geomatikk skyddar samhällsviktiga ledningar i marken och bidrar till att Sverige fungerar som det ska. Är du en person som gillar att vara med och påverka, trivs i förändringsorganisationer och är en naturlig ledare? Då har vi jobbet för dig.

I din roll som fältchef har du personalansvar för fältteknikerna på ditt affärsområde som innefattar Västernorrland samt Jämtland. Den övergripande rollen som fältchef är att vara ute på fält för att stötta våra tekniker och etablera ett tätare samarbete med gräventreprenörer och kunder inom ditt geografiska område.

Du kommer också att vara ett viktigt stöd för vår säljorganisation i att utveckla vår affär på befintliga kunder men också för att vara med och bidra till att vi kan vinna nya kunder och affärer.
Vi ser gärna att du kan driva och utveckla förbättrings- och förändringsarbeten och samtidigt ha en ekonomisk erfarenhet. Tillsammans med verksamhetschefen för ledningsanvisning och dina medarbetare ska du styra mot tydliga mål som är kopplade till resultat. Som ledare för dina medarbetare förväntas du vara närvarande och ge möjlighet till utveckling, inflytande och ansvarstagande. För att trivas hos oss är du en person som trivs med att samordna, inspirera och ”visa väg”.

Rollen kräver ett tekniskt intresse. Vi tror att du har en bakgrund inom liknade branscher såsom tele/teknik eller entreprenad.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd av Geomatikk med placering i Sundsvall, StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Tjänsten inleds med en provanställning på 6 månader och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Arbetstiderna är förlagda under kontorstider måndag-fredag 8–17. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare ida.holmer@studentconsulting.com eller 070-376 03 79.

Detta söker vi:

Som person är du analyserande, strukturerad och har ett inre driv med en förmåga att inspirera och ge din omgivning positiv energi. Din sociala förmåga är viktig och vi tror att du har lätt för att se möjligheter och gillar förändring. Du är en god kommunikatör i tal och skrift. Vi ser gärna att du har ett vant naturligt ledarskap och är prestigelös i ditt sätt att leda och anta nya utmaningar.

Du kommer att resa dagligen men utgå från vårt kontor i Sundsvall eller din bostad som vi tror är någonstans inom angiven region ovan och rapportera till affärsområdeschefen för ledningsanvisning.
Känner du att du har den erfarenhet och de personliga egenskaper vi söker och vill vara med på denna framgångsrika resa, tveka inte att skicka in en ansökan!

Om arbetsgivaren:

Vad erbjuder vi?
Geomatikk är ett företag i stark tillväxt och kan erbjuda en spännande, föränderlig arbetsplats med stora karriärmöjligheter. Vi har sedan etableringen 2011 gått från några få till drygt 350 medarbetare och blivit den ledande aktören inom ledningsanvisning i Sverige.

Läs gärna mer om oss på hemsidan.
www.geomatikk.se

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45595

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till