Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Extrapersonal till uppdrag i centrala Göteborg jobb i Göteborg på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Extrapersonal till uppdrag i centrala Göteborg på Uniflex

Extrapersonal till uppdrag i centrala Göteborg

Uniflex Göteborg, Västra Götalands län Deltid
Jobbeskrivning
Till en av våra största kunder i centrala Göteborg söker vi nu extrapersonal, gärna dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba på ett rullande schema och/eller vid behov. Arbetsuppgifterna kommer gå ut på att hjälpa vår kund att säkerställa att alla medarbetare som arbetar på plats är friska för att kunna vistas i lokalen. Vår personal är tänkt att finnas vid varje ingång för att kontrollera febertemperaturen på kundens medarbetare vid anlänandet till arbetsplatsen. Du kommer att ha tydliga riktlinjer för hur du skall hantera ett sjukärende och vad för tillvägagångssätt som kommer att gälla.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning. Du är ansvarstagande och serviceminded. Arbetet kommer vara monotont och du behöver vara inställd på detta. Samtidigt är det en stor och fartfylld arbetsplats där du kommer möta mängder människor dagligen. Arbetstiderna är i skift om 07.30-10.30 alla vardagar. Ett perfekt jobb för dig som vill ha lite extratimmar, är mellan jobb eller bara vill dryga ut din semesterkassa!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi •Kollektivavtal •Tjänstepension •Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner •Försäkringar •Marknadsmässig lön •Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55596