Jobbet Extrajobbare som inventerare sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Extrajobbare som inventerare sökes! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Jönköping

Arbetsbeskrivning

Söker du efter ett extrajobb bredvid studierna? Vill du arbeta med inventering tillsammans med andra studenter? Nu söker vi dig som vill jobba extra som inventerare hos en av våra kunder som är verksamma inom handeln.

Information om uppdraget:

Tjänsten innebär inventeringsarbete i hos en av våra kunder på Solåsen. Arbetsuppgifterna består av att på ett snabbt och korrekt sätt räkna produkterna i butiken och sedan rapportera in resultatet med hjälp av en handdator. Till en början är det endast

Inventeringen utförs tisdagen den 1/10, kl. 06:00-12:00, men det finns mycket goda möjligheter till fortsatt arbete hos någon av våra andra kundföretag i jönköping. Det här ett bra tillfälle att få ett extraarbete utanför studierna där du enkelt kan tjäna extra pengar och jobba i ett roligt team.

Tjänsten kommer att tillsättas löpande och du kommer att vara anställd som konsult hos StudentConsulting och bli uthyrd till kundföretaget.

För att vara aktuell för denna tjänst måste du studera på minst 50% eller ha en annan huvudsaklig syssla på minst 50%. Vi ser långsiktigt på uppdraget och önskar därför att du har minst ett år kvar av dina studier.

Detta söker vi:

Viktiga egenskaper att besitta är att du är effektiv, noggrann, plikttrogen och snabb i ditt sätt att arbete. Du har lätt för siffror och trivs med ordning och reda. Du arbetar strukturerat och gillar att arbeta både självständigt och i team.

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

50204

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till