Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Extrajobba som truckförare i Växjö! jobb i Växjö på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Extrajobba som truckförare i Växjö! på StudentConsulting

Extrajobba som truckförare i Växjö!

StudentConsulting Växjö, Kronobergs län Deltid
Är du student eller arbetar du på minst 50 % någon annanstans? Har du truckkort? Söker du efter ett aktivt arbete och vill ta del av gemenskapen på en härlig arbetsplats? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår väletablerade kund strax utanför Växjö söker nu dig som gärna arbetar fysiskt i ett aktivt arbete med truckkörning samt orderplockning. Hos kunden får du chansen att arbeta självständigt samt att ta eget ansvar och egna initiativ.

Arbetstiderna är förlagda på vardagar måndag-fredag under dagtid. Arbetstiderna är förlagda mellan kl. 10-19 och du jobbar antingen förmiddag, eftermiddag eller heldag. Ibland innebär anställningen att extrapass dyker upp och därmed kan inhopp ske med kort varsel.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Du lägger din tillgänglighet i vårt system och blir sedan utbokad på pass som stämmer överens med din tillgänglighet. I den mån det går så ser vi gärna att du kan arbeta 8-timmars dagar. Vidare ser vi gärna att du som söker har möjlighet att arbeta minst 2 pass i veckan och att du är intresserad av ett långsiktigt extrajobb vid sidan av dina studier eller din andra sysselsättning.

Introduktion och upplärning kommer att ske under hösten, så snart vi har hittat rätt kandidater. Ta därför chansen att söka redan idag!

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten måste du vara student eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Som person är du stresstålig, noggrann och har ett stort driv. Du tycker om att arbeta i högt tempo, samt att du är kvalitetsmedveten och målmedveten. Har du erfarenhet från lager och logistikbranschen är detta meriterande.

- Uppdraget kräver att man har truckkort med minst B-4 behörighet.
- Du är en flexibel, ansvarsfull, pålitlig och arbetsvillig person som kan vara redo att hoppa in med kort varsel utöver ditt schema.
- Arbetet kan vara relativt tungt så det krävs att man har god fysik.
- Företaget är beläget i utkanten av Växjö och därför ser vi gärna att du som söker har B-körkort och tillgång till bil.

Vi erbjuder dig ett fritt arbete med stort ansvar hos en väletablerad kund. Låter tjänsten intressant? Ansök redan idag då intervjuer och rekrytering kommer att ske löpande!

Sökord: truck, lager, orderplock, truckförare

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 58996