Jobbet Extrajobba som Snöbekämpare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Extrajobba som Snöbekämpare publicerad av Academic Work

Deltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi dig som är student och som vill ha ett fysiskt extrajobb under vinterhalvåret. Sandahls i Umeå behöver utöka teamet med personal som kommer arbeta med säkerställa att tågvagnarna kan ta sig fram utan is och snö i vinter. Se till att få in extrapengar till att krydda studentlivet och få motion och styrketräning på köpet. Urval sker löpande så ansök idag.


Om tjänsten
Academic Work söker nu ett flertal personer som kommer jobba för Sandahls som snö och isbekämpare. Arbetet är på deltid där du kommer förväntas att arbeta 1-3 pass i veckan. Då arbetet är väderberoende krävs det att du har ett flexibelt schema och är beredd att ta på dig pass med kort varsel.

Detta är ett konsultuppdrag. Det innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer sträcka sig från december till mitten av april, beroende på väder.

Här kan du läsa mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
Jobbet innebär att du tillsammans med andra kollegor hackar is och sopar ut snö ur tågvagnar som anlänt till godsbanan på industriområdet Västerslätt. Tågvagnar kommer från olika delar av Sverige och under färden hit kan det ha samlats snö och is på vagnen. Tåget stannar därför ute på godsbanan och där rengör man tåget.

Befintlig personal finns på plats som stöd och du kommer få en god introduktion till arbetet. Då arbetet är beroende av vädret krävs det att du kan vara flexibel i ditt schema då arbetstidbelastning kan variera.

Passen är förlagda på dagtid och kan variera mellan 3-8 timmar.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Är student på minst 50% och har minst ett år kvar på dina högskole- eller universitetsstudier
• Talar god svenska så att du kan tillgodogöra dig instruktioner och säkerhetsinformation på bästa sätt

Jobbet är fysiskt tungt så det krävs att du är i god fysisk form och gillar med att arbeta med kroppen. Det är därför också meriterande om du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter eller med annan typ av kroppsligt arbete.

Som person är du:
• Flexibel
• Ansvarstagande

ÖVRIG INFORMATION

• Start: December
• Omfattning: 1-3 pass per person i veckan (väderberoende)
• Placering: Umeå, Västerslätt
• Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Referens

15033088-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till