Jobbet Extrajobba som musiklärare på Jensen gymnasium har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Extrajobba som musiklärare på Jensen gymnasium publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Brinner du för musik, studerar och känner att du är lagd åt det pedagogiska hållet? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

I samarbete med Jensen erbjuder vi ett spännande extraarbete som lärare på Jensen gymnasium i Linköping. Jensen är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med verksamhet i de flesta större städer runtom i Sverige. Skolans utbildningskoncept ”Träning för verkligheten och bildning som mål” genomsyrar all verksamhet.

Som musiköärare på Jensen kommer du att undervisa på gymnasiet i musik. Du kommer planera och genomföra lektioner samt om du är behörig lärare även sätta betyg. Du är den som skapar engagemang, leder klassen och samarbetar med kollegor för att alla elever ska nå sina mål.

Tjänsten startar omgående och sträcker sig fram till sommaren. Arbetstiden är måndagar och tisdagar

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbetar på Jensen gymnasium i Linköping.

Detta söker vi:

Vi tror att du är en person som främjar en stabil och förtroendeskapande atmosfär i klassrummet. Du kommunicerar tydligt och skapar engagemang. Vi tror även du planerar noggrant och strukturerar dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt.

Lärarexamen är inget krav men givetvis mycket meriterande. Har du ingen examen bör du ha goda kunskaper i musik samt en god pedagogisk förmåga.

För att vara aktuell för tjänsten krävs att du:
- Har goda kunskaper i musik
- Är ostraffad

Det är meriterande om du har:
- Erfarenhet av att undervisa i musik
- Lärarexamen

Eftersom tjänsten tillsätts omgående sker urval och intervjuer löpande. Tveka därför inte att ansöka redan idag. Vi ser fram emot att arbeta med dig!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52351

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till