Jobbet Extrajobba som mötesbokare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Extrajobba som mötesbokare publicerad av Academic Work

Deltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning

Är du student och vill tjäna extra pengar inför sommaren? Vill du arbeta på ett företag i en expansiv fas där du får stor insyn i verksamheten och får vara en del av en härlig gemenskap? Läs mer och ansök idag, vi arbetar med löpande urval.

Modersmålsskolan är i en fas där de satsar mycket på utveckling genom olika kampanjer för att kunna marknadsföra att de nu har växt som företag och arbetar med både modersmålsundervisning samt undervisning i moderna språk.

Nu söker vi dig som vill vara en del av denna utveckling och stötta upp med att ringa till kommuner och skolor för att presentera företaget och boka in möten med ansvarig för företaget eller skicka mer information via mail. Du kommer att få arbeta självständigt, men har stöttning av dina två kollegor som arbetar heltid på kontoret idag. Behovet är i första hand på deltid fram till 30/5, men eventuellt några dagar längre. Det finns chanser att få fortsätta i höst om behovet finns och alla parter är nöjda med samarbetet. Vi ser att du kan jobba minst två dagar i veckan, men har du möjlighet att jobba mer så finns det utrymme för det. När du kommit in i rollen finns även möjlighet att arbeta hemifrån om det skulle underlätta.

Du erbjuds

* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs med om vårt konsulterbjudande.

Kandidatprofil


* Ringa och säkerställa att du är i kontakt med rätt person på företaget, annars tar du reda på vem du ska kontakta
* Presentera företaget och vilka tjänster som kan erbjudas
* Fråga om du får skicka ut information via mail eller boka möte med ansvarig
* Sammanställa de genomförda samtalen för vidare uppföljning

* Är student på universitet eller högskola på minst 50%
* Behärskar god svenska för att kunna kommunicera med kunder via telefon

Vi ser det som positivt om du har erfarenhet av att bemöta kunder eller sälja, men det är inget krav utan vi tror att dina personliga egenskaper är viktigast för att lyckas i rollen.

Som person är du:

* Orädd
* Kommunikativ
* Uthållig

Övrig information

* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid, minst två dagar i veckan
* Placering: Centrala Umeå
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Referens

15023458-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till