Jobbet Extrajobba som lokalvårdare! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Extrajobba som lokalvårdare! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Bollebygd

Arbetsbeskrivning

Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och är en morgonpigg person? - Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker dig som vill jobba extra med service och underhåll mot en skola i Bollebygd. Arbetsuppgifterna innebär lokalvård i skolan och arbetstiderna är förlagda tisdag-torsdag mellan 06:00-10:30. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult.

Känner du att detta är ett arbete som passar dig, skicka in din ansökan idag!

Detta söker vi:

För att vara aktuell för uppdraget krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning (studier alt. annat jobb) på minst 50%. Vi söker dig som är engagerad i det du gör, prestigelös, nyfiken och vill lära dig nya saker. Det är viktigt att du är social som person och trivs med att möta nya människor i ditt jobb.
Vi ser gärna att du har arbetat med lokalvård tidigare. Körkort är ett krav.

Sökord: Extrajobb, Städare, Lokalvårdare, Lokalvård

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

50939

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till