Jobbet Extrajobba som Grafisk Formgivare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Extrajobba som Grafisk Formgivare publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning

Vi söker två stycken studenter som vill arbeta extra som grafiska formgivare till kommunikationsbyrå i Umeå!

Information om uppdraget:

Denna kommunikationsbyrå har nu behov av grafiska formgivare som kan arbeta med de projekt och uppdrag som är aktuella. Just nu är det mycket att göra och fram till sommaren kommer det finnas behov av hjälp.
Du kommer ingå i projektgrupper för de olika uppdragen och bidra till byråns kunders viktiga marknadsföring och strategiska kommunikation.
Arbetstider är flexibla och tjänsten kommer tillsättas så fort som möjligt. Vänta alltså inte med din ansökan!

Detta söker vi:

Vi söker dig med intresse för grafisk formgivning. Har du erfarenhet är det meriterande. Du behöver vara en kreativ lagspelare som kan bidra med energi till arbetsgruppen. Vi efterfrågar en person som är villig och engagerad att göra ett gott arbete. Det är en fin chans till ett meriterande extrajobb detta!

Sökord: Kommunikation, Marknadsföring, Extrajobb, Formgivare, Grafisk formgivare

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

55579

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till