Jobbet Extrajobba som butiksmedarbetare på Elektroskandia! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Extrajobba som butiksmedarbetare på Elektroskandia! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Göteborg
1 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du student och letar efter ett flexibelt och roligt extrajobb? Brinner du för försäljning och kundbemötande? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu dig som är student och vill jobba extra som butiksmedarbetare på Elektroskandias butiker runtomkring i Göteborg. Du kommer huvudsakligen stå i kassan och hjälpa kunder med deras frågor men arbetsuppgifterna innebär även att packa upp varor och kundgods, som Elektroskandias kunder kommer in och hämtar upp.

Arbetstiderna är flexibla men oftast 6-14 eller 6-12 på vardagar. Vi ser gärna att du kan jobba 2-3 dagar i veckan. Butikerna ligger i Mölndal, City och på Hisingen och du kan komma att få jobba i alla butiker.

Detta söker vi:

Som person är du framåt, initiativtagande och serviceminded. Du gillar att sälja och sätter alltid kunden i fokus. Har du bakgrund eller intresse inom el är detta en klar fördel och tidigare erfarenhet av service är meriterande. Du som söker studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %.

Låter detta som något för dig? Ta chansen och sök detta spännande extrajobb redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44274

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Visumhandläggare Göteborg Academic Work
Bokslutsekonom till Kmsg & Co AB Göteborg StudentConsulting

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till