Jobbet Extrajobba som budbilschaufför har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Extrajobba som budbilschaufför publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Luleå

Arbetsbeskrivning

Söker du ett aktivt extrajobb vid sidan av dina studier? Har du måndagskvällarna lediga och vill passa på att få både arbetslivserfarenhet och dryga ut studentkassan? Då har vi ett jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett av Sveriges ledande företag inom logistik- och kommunikationslösningar åt såväl privatpersoner som företag. Med start i början av januari 2020 behöver de förstärkning av budbilsförare på måndagskvällar.

Dina arbetsuppgifter består av att köra ut matvaror till kunder med budbild som kräver B-körkort. Arbetsområdet är främst Luleå Kommun med viss leverans mot Bodens Kommun. Tjänsten är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd till vår kund. Tjänsten kommer att tillsättas löpande under december med start i början på januari. Preliminärt startdatum är 6/1-20.

Arbetet som budbilschaufför är ett fysiskt arbete och kräver såväl god fysik som motivation till att prestera för att göra goda resultat. Du transporterar dig genom bil så B-körkort och god körvana är ett krav.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar på minst 50% på t ex högskola eller komvux och som har minst 1 år kvar på dina studier, då vi ser långsiktigt på detta uppdrag. Arbetstiderna är regelbundet på måndagar 16.00-21.00 och vi ser gärna att du kan arbeta varje arbetspass.

För att vara lämplig för tjänsten ska du inneha B-körkort och vara fysiskt aktiv. Det är meriterande, men inte ett krav, om du arbetat med liknande arbete inom distribution/logistik sedan tidigare. Vi ser gärna att du är serviceinriktad, noggrann och kvalitetsmedveten med ett fokus på säkerhet. Du skall även ha goda trafik- och fordonskunskaper!

Låter det intressant vill vi gärna ha en ansökan från dig. Har du frågor får du gärna kontakta ansvarig konsultchef Mattias Meyer på 072-236 77 87 eller på Mattias.Meyer@StudentConsulting.com

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

51312

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till