Jobbet Extrajobba som administratör inom ekonomi och inköp har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Extrajobba som administratör inom ekonomi och inköp publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en strukturerad och självgående student som vill jobba administrativt på Vnext under terminen och sommaren.

Information om uppdraget:

Vnext jobbar med att utveckla och förvalta data- och telekommunikationsnätverk och har centrala lokaler mitt i Umeå. Som administratör är dina arbetsuppgifter att vara behjälplig på ekonomiavdelningen samt på inköpssidan. Bland annat redovisning, fakturering och bokföring är förekommande arbetsuppgifter.

Arbetet är förlagt under kontorstid (kl 8-17) och förväntas uppgå till ca 15-20 tim/vecka under terminen och heltid under sommaren. Det är därför viktigt att du är flexibel och har tid att lägga på jobbet. Du anställs av oss på StudentConsulting och blir uthyrd som konsult. Tillsättning sker så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Ett krav för att kunna söka denna tjänst är att du studerar eller har annan sysselsättning minst 50%. Vi ser gärna att du har utbildning inom ekonomi, handel eller motsvarande. Har du erfarenhet av liknande uppgifter är det meriterande. Är du student ser vi gärna att du har minst 1,5 år kvar av studierna då uppdraget är långsiktigt.

Rollen ställer höga krav när det kommer till förmågan att bli självgående snabbt och ta ansvar samt initiativ. Du är driven och engagerad och med noggrannhet och en god kommunikativ förmåga tar du dig an arbetsuppgifterna på bästa sätt. Att vara flexibel är inget problem för dig.

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

51854

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till