Jobbet Extrajobba på Pite Havsbad! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Extrajobba på Pite Havsbad! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Piteå

Arbetsbeskrivning

Vi söker just nu personal för extra-arbete inom restaurang på Pite Havsbad. Är du en person med mycket vilja, driv och engagemang? Då har vi jobbet för dig.

Information om uppdraget:

- Disken
- Snabbmat, grill, servis
- Badvakt
- Café och försäljning

Arbetsuppgifterna består av jobb på flera av Pite Havsbads områden, främst inne i bad-delen. För att passa in för jobbet ska du vara flexibel, engagerad och prestigelös. Det är även viktigt att du möter kunderna på ett förtroendegivande sätt. Du är en viktig bit i kedjan inom havsbadet som bidrar till att kunden får ett gott helhetsintryck under sitt besök. Du arbetar för att kunden ska få en så bra upplevelse som möjligt.

Då många funktioner på havsbadet har öppet kvällar och helger så kommer du ha varierande arbetstider. Kvälls- och helgtjänstgöring ingår.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är social, mogen och engagerad. Det är viktigt att du är självgående, serviceinriktad och tycker om när det är fart och fläkt. Du ska känna dig trygg i en roll där du tilldelas mycket ansvar och där det krävs att du har överblick över den situation som råder. Du ska vara simkunnig och ha erfarenhet från livräddning i vatten. Det är meriterande om du innehar en uppdaterad HLR-utbildning, extra meriterande är om du innehar D-HLR. Utbildning kommer även att ges under introduktionen på Pite Havsbad. Det är även meriterande med erfarenhet från snabbmatsrestauranger eller café. Du ska vara en person med gästen i fokus och du ska vara en lagspelare.

Är du den vi söker?

Vi på StudentConsulting genomför löpande intervjuer och urval, så tveka inte att söka redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

46035

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till