Jobbet Extrajobba på Granö Beckasin har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Extrajobba på Granö Beckasin publicerad av StudentConsulting

Sista ansökningsdag
Deltidsanställd
Umeå
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vill du jobba på ett växande företag i en fantastisk miljö? Nu söker vi servicemedveten personal som vill jobba i serveringen på Granö Beckasin. Vi söker dig med friluftintresse som gärna hjälper gäster till en bra upplevelse.

Information om uppdraget:

På Granö Beckasin erbjuder vi ett arbete fyllt av spännande möten, engagerade kollegor och hårt jobb men också lediga dagar att fylla med friluftsliv, äventyr och gemenskap. Granö Beckasin är ett besöksnäringsföretag mitt i naturen vid porten till Lappland. Hit kommer gäster från hela världen för att uppleva friluftslivet och den tysta vildmarken.

Tjänsten är främst på helger och arbetstider varierar mellan dagtid och kvällar. Start enligt överenskommelse och med fortsättning mars ut med chans till förlängning. Granö ligger en timmes pendlingsavstånd från Umeå men övernattningsrum finns på anläggningen. Du rekryteras av oss på StudentConsulting och blir anställd av Granö Beckasin.

Arbetsuppgifter:
I denna roll är agerar du som en nyckelperson på anläggningen. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att vara behjälplig i restaurangen på kvällen. Du förbereder lokalen, tar hand om gästerna, serverar dryck och mat, tar betalt, plockar undan och stänger restaurangen. Ditt arbete innebär även att arbeta i receptionen genom att ta emot gästerna och hantera bokningar via mail och telefon, hantera in – och utcheckning samt delge gästerna information.

Detta söker vi:

Rätt person för Granö Beckasin är du som lockas av friluftslivet. Vi ser gärna att du som söker är över 20 år. Vi söker dig som är mån om gästerna och som hittar balansen mellan service och effektivitet, har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är det meriterande. Du som söker är positiv och ansvarstagande och du känner dig bekväm i att prata svenska och engelska. Det är meriterande om du kan andra språk, gärna tyska. Låter detta som ett uppdrag för dig, skicka då in din ansökan idag! Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44046

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Vik. Butikschef EPH Umeå Utopia Umeå Elgiganten AB
Spontanansökan Umeå Umeå Sogeti

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till