Jobbet Extrajobba med kassaarbete i butik! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Extrajobba med kassaarbete i butik! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Örnsköldsvik
0,00kr/ år
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig som vill jobba extra under terminerna med kassaansvar och kundkontakt! För vår kund i Ö-vik söker vi dig som är serviceinriktad och ansvarstagande.

Information om uppdraget:

Vår kund är belägen i centrala Örnsköldsvik och är del av en rikstäckande bygghandelskedja. Du kommer i huvudsak att ta emot kunder i kassan, men arbetsuppgifter såsom fakturering, skyltning och varubeställningar förekommer också. I det dagliga arbetet möter du såväl återkommande som nya kunder, privat- samt företagskunder som besöker butiken. Rollen innebär därför stor fokus på service och att stötta kunderna med det de behöver hjälp med.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du anställs av StudentConsulting och arbetar hos kundföretaget. Anställningen beräknas starta så snart vi hittat rätt kandidat. Arbetstiderna är vardagar 15-18, vid behov under terminerna.

Detta söker vi:

Ett krav för detta uppdrag är att du studerar eller arbetar på minst 50%. Vi ser att du som söker är självgående och noggrann. Du får gärna ha erfarenhet av ett praktiskt yrke sedan tidigare, men det viktigaste är att du har en känsla för service. Du bör vara flexibel och kunna jobba med varierande arbetsuppgifter. Stor vikt läggs vid servicetänk och att genom sitt engagemang ge kunden bästa möjliga upplevelse. Du som söker är lugn, metodisk, samt har ett självständigt arbetssätt. Det är meriterande om du har kunskap och intresse av byggbranschen. Välkommen in med din ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42006

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Extrajobb-studentjobb - Örnsköldsvik).