Jobbet Extrajobba inom industri! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Extrajobba inom industri! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Älmhult

Arbetsbeskrivning

Är du en driven student och vill jobba utöver dina studier? Vill du jobba i en målstyrd organisation inom möbelindustrin? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker nu medarbetare till vår kund i Älmhult. Vår kund är ett internationellt värderingsstyrt möbelföretag med intresse för livet hemma. Vi söker dig som vill arbeta i produktionen med arbetsuppgifter som övervakning, göra kvalitetsrundor och montering. Arbetsuppgifterna innefattar också mindre städarbeten för att hålla rent kring arbetsplatsen. Arbetspassen är varierande och det kan förekomma dag, kväll, och natt.

Eftersom tjänsten är på deltid är det ett krav att du har en annan huvudsaklig syssla eller studier på minst 50% att sysselsätta dig med. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd hos StudentConsulting, men arbetet kommer vara förlagt hos kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är social och driven. Vi ser gärna att du har lätt för att samarbeta med andra, att du har lätt för att lära dig nya saker samt har ett intresse för teknik. Det är meriterande om du har truckkort. Det är även meriterande om du innehar godkänt härdplatsintyg. Då tjänsten är belagd i Älmhult ser vi med fördel att du har körkort och tillgång till bil.

Är du intresserad av tjänsten? Sök då redan idag, eftersom tjänsten är tänkt tillsättas så fort vi hittat rätt person för uppdraget.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

50193

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till