Jobbet Extrajobba flexibelt – få erfarenhet som bl.a. eventpersonal och lön varje fredag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Extrajobba flexibelt – få erfarenhet som bl.a. eventpersonal och lön varje fredag! publicerad av Academic Work

Sista ansökningsdag idag
Deltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Äntligen lanserar Instajobs i Göteborg! Är du student på högskola eller universitet och vill tjäna extra pengar, samtidigt som du får bred erfarenhet på arbetsmarknaden? Är du dessutom en positiv, service-minded och proffsig problemlösare som älskar att ge god service och att träffa nya människor? Då kanske du är en instajobbare! Sök till vårt nätverk och ta själv pass när du har tid att jobba och få lön varje fredag.


Om tjänsten
Vi söker nu fler instajobbare till vårt nätverk. Som instajobbare tillhör du ett nätverk av konsulter i Stockholm/Uppsala, Malmö/Lund samt Göteborg. Instajobs är en digital tjänst där företag kan publicera extrajobb med kort varsel.
Som instajobbare tar du jobb när du själv kan, efter ditt eget schema och får sen - via vår tjänst Instapay - lön varje fredag. Vi har jobb inom bland annat event, servering, administration, ekonomi, reception, butik och skola. Är du service-minded och vill lära dig mer om att arbeta med event samtidigt som du utforskar olika branscher är Instajobs en perfekt inkörsport i arbetslivet!

Arbetsuppgifter
Som instajobbare är du redo för allt men det är alltid du som väljer när du har tid att jobba. Du söker själv jobben när de dyker upp som push-notiser i din telefon.
Inom kategorin event är arbetsuppgifterna varierande. Det kan bland annat vara att arbeta som evenemangsvärd på en fotbollsmatch, förbereda företagsevent, dela ut flyers eller annan enklare marknadsföring eller hjälpa till på en mässa. Du får som en del av nätverket även möjlighet att arbeta inom åtta andra jobbkategorier och samla nya erfarenheter och kompetenser.

Kandidatprofil

Vi söker dig som
Våra instajobbare gör hela skillnaden. De är anledningen till att våra kunder blir nöjda och publicerar fler jobb. Tillsammans skapar vi ett kraftfullt nätverk som ger oss energi att fortsätta växa.
För att bli instajobbare måste du vara över 18 år, prata svenska, ha svenskt personnummer och vara studerande på högskola eller universitet.
För oss är inte det viktiga vad du gjort tidigare. Det viktiga är vad du har potential att göra framöver. Därför är inställning och personlighet helt avgörande för oss .
Vi söker dig som är:
• En problemlösare
• Positiv och service-minded
• Proffsig i alla situationer och alltid försöker överträffa kunders och kollegors förväntningar
• Öppen för nya erfarenheter och prestigelös ute på arbete

ÖVRIG INFORMATION
Start: Omgående
Omfattning: Ca 10 h/vecka
Placering: Göteborg
Kontaktuppgifter: hello@instajobs.com
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på hello@instajobs.com under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt GDPR. Läs mer under vår PUL-sida.

Information om företaget
Vi på Instajobs har tänkt utanför boxen. Genom vår digitala tjänst kan företag som behöver extrapersonal själva bemanna uppdrag med kort varsel. Det är enkelt, tryggt och tillgängligt att både jobba för oss och att anlita oss. Vår dröm är att bli en omedelbar lokal matchmaker mellan studenten och extrajobbet, vart som helst i världen.
Läs mer på www.instajobs.com/bli-instajobbare och bli en del av vår resa!

Referens

15025714-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till