Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

extrajobb Västerås jobb i Västerås på Generella annonser

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
extrajobb Västerås på Generella annonser

extrajobb Västerås

Generella annonser Västerås, Västmanlands län Deltid


arbetsbeskrivning.

Har du ett intresse för teknik och industri och vill tjäna extra pengar medan du pluggar? Marknaden växer och vi på Randstad söker nu fler studenter som vill arbeta hos våra kunder inom industrin. 

Hos oss på Randstad ges du möjlighet att jobba på flera olika arbetsplatser, kanske hos din framtida arbetsgivare efter din examen? Vi samarbetar med flera kända varumärken och du som student har möjlighet att både tjäna extra pengar och bygga CV på tider som du själv lägger dig tillgänglig för.  

Du har samma fördelar som anställd hos på Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har god förmåga att samarbeta. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Till denna tjänst söker vi personer för extraarbete. Enligt vårt kollektivavtal är det därför viktigt att du som söker kan visa intyg att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det kan vara exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning på minst 50%. Om du söker arbete på heltid så hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete.ansvarsområde.

Som student kan du komma att få lära dig flera olika uppdrag. Förekommande och enklare arbetsuppgifter inom lager och tillverkning. Exempelvis som truckförare, maskinoperatör, processoperatör eller montör. 


arbetstider.

Våra kunder har öppet olika tider. Vi söker dig som kan jobba dag, kväll, natt, helg och varierat. Du behöver kunna jobba 2-3 arbetspass/vecka och lägger din tillgänglighet själv i första hand. Vi söker dig som har minst 1 år kvar på sin utbildning och vill ha ett stabilt och långvarigt extrajobb.


kvalifikationer.

Vi söker dig som studerar eller har annat arbete om minst 50%. Eftersom våra kunder befinner sig runt om i Västmanland så är körkort och tillgång till bil meriterande. 
För att lyckas i rollen som ambulerande konsult är det viktigt att vara kommunikativ och ha lätt att arbeta med andra människor. Du behöver därför vara duktig på Svenska och engelska, i både tal och skrift. 
Som person ser vi att du är flexibel. Viss del av arbetet kommer du själv kunna styra, men flera arbetspass kan komma med kortare varsel. 
Meriterande om du är tekniskt intresserad eller har sommarjobbat tidigare inom produktion eller lager.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 


ansökan.

2021-08-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: [ Email address blocked ] eller [ Email address blocked ] .
 

Rekommenderade jobb

extrajobb Västerås
Generella annonser Västerås Deltid
Truckförare på deltid till Jordbro
Randstad AB Jordbro Deltidsanställd
Terminalarbetare till Arlöv
Randstad AB Malmö Deltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201352042