Jobbet EXTRAJOBB truckförare sökes till Skånemejerier! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

EXTRAJOBB truckförare sökes till Skånemejerier! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Malmö
7 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du truckkort och söker efter ett välbetalt arbete för att dryga ut studentkassant? Se hit! Vi söker nu truckförare till etablerat företag i Malmö!

Information om uppdraget:

Är du student och studerar vid högskola, universitet eller Komvux och har minst 1,5 år kvar av studier? Då har vi det arbete som kommer förgylla din vardag!

Dina arbetsuppgifter kommer vara att köra runt pallar lastade med mejeriets produkter. Du kommer även ha möjligheten att assistera dina kollegor med diverse arbetsuppgifter så som att stå vid maskinlinjen eller plasta in pallar inför utkörningen till butiker. Vi ser gärna att du som konsult hos oss tycker det är viktigt med lagarbete. Sen ifall du gillar kvarg är det ett plus i kanten, det är nämligen på den avdelningen du att kommer arbeta på.

Har du erfarenhet tidigare av liknande uppgifter är det meriterande men det viktigaste är att du gillar arbetet och inte är blyg för att göra det lilla extra.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är student vid högskola, universitet eller Komvux, och har minst 1,5 år kvar av dina studier. Vi ser gärna att du är en positiv prick som gillar att arbeta, har god fysik och gillar ständig sysselsättning. En teamplayer som alltid visar framfötterna inför sina arbetskamrater och inte är blyg för att fråga ifall någon behöver hjälp. Du har även ett godkänt truckkort med behörigheten A+B.

Skånemejerier ligger i Fosie industriområde i Malmö, därför är det ett krav att du bor i Malmö eller att du har tillgång till egen bil då pendlingen till Fosie är begränsad. Optimal tillgänglighet är 3 dagar i veckan och eftersom produktionen är igång dygnet runt så förekommer det arbetspass därefter: dag, kväll och natt.

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka då inte att redan nu att söka tjänsten då vi jobbar med löpande intervjuer och urval, och så fort vi finner rätt kandidater så kommer de att tillsättas!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44403

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till