Jobbet Extrajobb till studenter sökes som truckförare till Skånemejerier! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Extrajobb till studenter sökes som truckförare till Skånemejerier! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Om du har truckkort och söker ett välbetalt extrajobb för att dryga ut studentkassan har du hittat rätt! Vi söker studerande truckförare till Skånemejerier!

Information om uppdraget:

Om du är student på högskola, universitet eller Komvux med minst 1,5 år kvar av studierna har vi ett arbete som kommer förgylla din vardag!

Som truckförare kommer din främsta uppgift vara att med truck frakta pallar med mejeriets produkter. Det finns även möjlighet att assistera dina kollegor genom att stå vid maskinlinjen eller plasta in pallar inför utkörning till butiker. Denna tjänst innebär att du är samarbetsvillig och trivs med lagarbete. Avdelningen du kommer jobba på arbetar med mejeriprodukten kvarg.

Det är absolut meriterande om du har tidigare erfarenhet av dessa typer av uppgifter men det är ännu viktigare att du alltid gör ditt bästa och inte är rädd för att ta initiativ till att göra det lilla extra.

Detta söker vi:

Du är en person som studerar långsiktigt på högskola, universitet eller Komvux. Vi ser gärna att du är positiv och glad person som gillar fysiskt arbete och ständig stimulans och sysselsättning. Du har inga problem med att jobba i team, gillar att ta för dig och är inte rädd för att fråga om någon behöver hjälp.

Du ska även ha ett godkänt truckkort med behörighet A+B.

Skånemejerier ligger i Fosie industriområde, Malmö. Därför är det viktigt att du bor i Malmö eller har tillgång till bil eftersom pendlingen dit kan vara begränsad.

Vi ser helst att du är tillgänglig ca 3 dagar i veckan och eftersom produktionen är öppen dygnet runt finns chans till arbetspass både dag, kväll och natt.

Är du personen vi söker till denna tjänst? Sök då tjänsten redan idag! Vi jobbar med löpande urval och intervjuer vilket betyder att så fort vi finner rätt kandidater kommer de att tillsättas!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45875

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till