Jobbet Extrajobb studenter! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Extrajobb studenter! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Östersund

Arbetsbeskrivning

Studerar du mellan 50-100% och vill ha ett extrajobb för att dryga ut kassan? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu er som vill jobba extra under studietiden, på universitetet, med olika kortuppdrag. Det kan vara montering av möbler, inventeringar, butiksdemonstrationer, installation av datorer mm mm.
Vi anpassar jobben så de passar in med universitetets föreläsningar/seminarier - du jobbar alltså när DU kan.

Just nu har vi ett pågående uppdrag som butiksdemonstratör ca 8 timmar i veckan. Här vill vi att du skall vara en social typ som gillar att träffa människor, är proaktiv i din demonstration av varan, har ett glatt humör och gillar att se resultat. Uppdraget sker på olika matvaruaffärer i stan och man jobbar ca 4 timmar åt gången.

I kombination med detta demojobb så får vi ofta in andra typer av kortuppdrag. Det kan vara alltifrån att skriva ihop en massa möbler, till att byta ut teknisk utrustning.

Inga förkunskaper krävs på jobbet men du skall vara villig att lära dig/testa på om det är något du aldrig tidigare gjort.

Detta söker vi:

Vi tror att du är en flexibel person som gillar att hugga i där det behövs.
Du är klar och tydlig i din kommunikation och har lätt för att anpassa dig
Du studerar på minst 50%

Och kom ihåg: du tillfrågas alltid om pass och bestämmer själv när du kan jobba eller vilka uppdrag du kan ta.
Välkommen med din ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45744

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till