Jobbet Extrajobb som visningsvärd på Bonava i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Extrajobb som visningsvärd på Bonava i Stockholm publicerad av TNG Group AB

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du ute efter ett roligt och socialt extrajobb i Stockholm? Vi söker tre st visningsvärdar som kommer att jobba deltid. Sök nu!

Vi söker just nu tre servicemässiga visningsvärdar på deltid till bostadsbolaget Bonava i Stockholm. Detta är ett flexibelt extrajobb där du samtidigt får utveckla dina sociala och säljande sida. Visar du dessutom framfötterna så finns goda chanser att utvecklas i din yrkesroll! Sök detta extrajobb på deltid nu!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som visningsvärd på Bonava erbjuds du ett flexibelt och socialt extrajobb, där du får mycket eget ansvar över dina arbetspass - perfekt för dig som är pensionär, studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Du kommer inledningsvis att få en utbildning inom försäljning och service som kommer att göra dig trygg i rollen som visningsvärd. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som visningsvärd är du med och ansvarar för bostadsvisningar. Detta innebär att representera företaget på bästa möjliga sätt och tillsammans med säljaren presentera bostaden till spekulanterna.

Du kommer att:

  • Informera besökare om bostaden
  • Besvara frågor och ta emot information/intresseanmälningar
  • Förbereda inför visningarna

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på deltid och du förväntas kunna arbeta ca 8-10 timmar per vecka. Arbetspassen kommer att vara förlagda främst söndagar, men också på vardagar. Arbetspass på dagtid kan förekomma. Eftersom Bonava har sina visningshus runt om i Stockholm, och för att du på ett enkelt och snabbt sätt ska kunna ta dig till visningarna, behöver du ha tillgång till egen bil. Start sker så snart som möjligt och uppdraget kommer att löpa på under en längre tid framöver.

Det kan finnas möjlighet att ta sig an andra uppgifter för den som vill och är motiverad att utvecklas tillsammans med Bonava.

VEM ÄR DU?

Detta är ett extrajobb där du kommer ha mycket kontakt med besökare samt förbereda inför visning. Därför tror vi att det är bra om du:

  • Är servicemässig och duktig på att skapa relationer
  • Gillar att ha eget ansvar, tar initiativ och har ett drivet förhållningssätt till ditt jobb
  • Tycker försäljning är kul och vill lära dig mer
  • Har flytande kunskaper i svenska och kunskaper i engelska
  • Det är meriterande om du har tillgång till egen bil, för att du enkelt ska kunna ta dig till Bonavas visningshus runt om i Stockholm

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

FA8A58E005BC4F039810DEEFD5D6E1B0

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till