Jobbet Extrajobb som videokodare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Extrajobb som videokodare publicerad av Randstad Solutions AB

Deltidsanställd
Stockholm
14 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du datorvana och är snabb på tangenterna? Gillar du att arbeta självständigt? Vill du kunna lyssna på musik eller kanske en ljudbok samtidigt som du arbetar och får betalt? Vill du jobba extra på tider som passar just dig? Då har vi jobbet för dig! Just nu söker vi personal till PostNord i Årsta.

Om arbetet: Du kommer att arbeta självständigt men ingå i ett stort och glatt team. Tillsammans gör ni ett viktigt arbete, nämligen ser till att rätt post kommer till rätt person. Uppdraget inleds med en utbildning som är uppdelad på två halvdagar. Detta är ett perfekt jobb för dig som vill ha möjligheten att arbeta extra vid sidan av dina studier, ditt andra jobb. Med hjälp av dator kommer du att administrativt registrera bilder på brev och paket.

Det vi erbjuder:

  • Möjlighet till flexibilitet
  • Självständigt arbete
  • Coachning och utveckling
  • Fyller en viktig samhällsfunktion
  • Friskvårdsbidrag
  • Aktiviteter utanför arbetet

Den vi söker: Du som söker har hög datorvana. Du behärskar svenska i såväl tal och skrift samt har lätt för att arbeta efter rutiner. Vi lägger störst vikt vid personlig lämplighet. Som person är du ansvarstagande, noggrann och har en god förmåga att arbeta självständigt. Du kan hålla god kvalité, är effektiv och samtidigt hålla fokus uppe. Vi ser gärna att du är flexibel gällande både arbetstider och din resväg.

Ort: Stockholm – Årsta
Start: Oktober
Lön: Timlön enligt kollektivavtal med semesterersättning samt Ob- tillägg
Arbetstider: Flexibelt under morgon, kväll och eventuellt natt

Om Randstad: Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Vid eventuella frågor kontakta cvk@randstad.se, observera att vi endast tar emot ansökningar via ansökningsformuläret i annonsen.

Vi på Randstad ser fram emot just din ansökan!

Referens

201170732

Liknande jobb

Studerande lagermedarbetare till UPS! Stockholm Academic Work
Lagerarbetare Deltid Täby Thalamus

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till