Jobbet Extrajobb som varuplockare i butik! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Extrajobb som varuplockare i butik! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltid
Örnsköldsvik
0,00kr/ år
6 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Bor du i Örnsköldsvik, är du studerande och vill tjäna extra pengar? Nu söker vi dig som vill arbeta extra som varuplockare i matvarubutik!

Information om uppdraget:

Arbetsuppgifterna innefattar främst att plocka onlinebeställningar som kunder lägger. Du arbetar i en stor matvarubutik i Ö-vik med att systematiskt och serviceinriktat plocka varor och packa dessa för att de sedan ska hämtas av kunden.

Arbetstiderna kan variera och kommer främst innebära pass på vardagar mellan ca kl 12-18, men andra tider kan också förekomma. Du som söker behöver vara flexibel då du kan behöva rycka in snabbt. Du anställs av oss på StudentConsulting och blir sedan uthyrd till kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är flexibel och kan hoppa in med kort varsel. Du som person är mån om kunderna och hittar en bra balans mellan service och effektivitet i varuplock. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, men detta är inget krav. Som person är du positiv, uthållig och ansvarstagande. Ett krav för detta uppdrag är att du studerar eller arbetar på minst 50%.

Anställningen beräknas starta så snart vi hittar rätt kandidater. Eftersom uppdraget kommer pågå löpande ser vi gärna att du ser långsiktigt på uppdraget och har minst 1, gärna 2 år kvar på dina studier.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41150

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Extrajobb-studentjobb - Örnsköldsvik).