Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Extrajobb som utredare i Göteborg jobb i Göteborg på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Extrajobb som utredare i Göteborg på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Extrajobb som utredare i Göteborg

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter består av att ta emot, dokumentera, gå igenom och utreda de olika klagomåls- och anmälningsärenden som inkommer. I arbetet ingår även att identifiera om ytterligare information behövs i ärendet för en tillförlitlig utredning om kränkande behandling har skett. Till din hjälp har du bl.a. interna riktlinjer, ärendehanteringssystem och övriga kollegor på juristavdelningen. 

Detta är en konsultanställning, baserad på timmar och med start omgående. Uppdragets omfattning beror på kundens behov och din tillgänglighet. Som utgångspunkt är uppdragets omfattning minst 10 timmar i veckan, men kan vara betydligt mer omfattande inledningsvis om sådan möjlighet finns. 

Vem söker vi till denna spännande roll?

Vi söker dig som värnar om barns och ungas rättigheter, drivs av att hjälpa och företräda andra, och därmed av att vara en del i att skapa goda förutsättningar för både skolor och elever. Vi tror att du är i slutet av dina studier till jurist eller paralegal, eller har erfarenhet av att arbeta som utredare på myndighet. 

Som person är du lyhörd, analytisk och noggrann och trivs med att arbeta självständigt och under handledning.

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du kommer att vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta Maria Bouvin på [ Email address blocked ] . Ansök på www.jurek.se

Om Jurek
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: DE11DDB486AB4996859181E8F66800EE