Jobbet Extrajobb som utbildare i Office 365 har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Extrajobb som utbildare i Office 365 publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Har du god kunskap inom rollen som IT-supporttekniker? Brinner du för att motivera och inspirera andra människor? Vi söker för vår kunds räkning dig som vill arbeta extra som handledare 3 gånger i veckan. Skicka in din ansökan idag!

Dina arbetsuppgifter
Som handledare kommer du att stötta och inspirera människor till att lära sig och utvecklas inom rollen som IT-supporttekniker. I rollen kommer du bland annat coacha och genomföra praktiska övningar med hjälp av ett färdigställt utarbetat kursmaterial. Du får tillgång till materialet i god tid och har alla möjligheter att förbereda dig inför handledningstillfället.

Du kommer handleda övningstillfällen för mindre grupper omkring 15 personer. Själva utbildningen sker primärt i företagets lokaler på Lindholmen.

Din roll är viktig och handlar till största del om att kompetensutveckla och entusiasmera människor inom ämnet. Ett urval om de ämnen du kommer handleda inom är;

•MS Office 365
•Klient Windows 10
•Installing and Configuring Windows Server
•Administrering Windows Server
•Support & Trubleshoting
•Support/ITIL
•MS Azure
•OSI, ITIL och Virtualisering Hyper-V


Om företaget
Vår kund är en av Sveriges största utbildningsgrupper. Mer information om kunden ges vid intervjutillfälle.

Du kommer att vara en del av ett expansivt företag och ett glatt gäng där mycket roligt händer. Du kommer att sitta i fina och moderna lokaler i Göteborg. Tjänsten är rolig och varierande där du vid varje kurstillfälle lär känna motiverade deltagare.


Din profil
Vi söker dig som är pedagogiskt lagd med ett intresse inom IT-support. Du triggas av att motivera och utveckla andra människor där du också får leda arbetet. Du trivs med att ha en ledande roll och anser att du kan utbilda och lära ut på ett pedagogiskt sätt. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.
Om du har andra IT/Dator-relaterade kunskaper kan de också komma till användning i andra kurser.

Detta jobb passar dig som behöver ett extrajobb, till exempel vid sidan av studier eller ett annat deltidsjobb.


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor
Startdatum: Omgående
Placeringsort: Göteborg.
Arbetstider: 9-16, 3ggr i veckan.
Omfattning: Varierande, ca 3 dagar i veckan.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen till Framtiden!


Referens

19900

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till