Jobbet Extrajobb som truckförare i Sundsvall har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Extrajobb som truckförare i Sundsvall publicerad av StudentConsulting

Heltid
Sundsvall
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du student eller deltidsanställd och på jakt efter ett extrajobb som du kan kombinera vid sidan av? Vi söker dig som vill arbeta extra som truckförare på lager 1-2 heldagar i veckan.

Information om uppdraget:

Vår kund är ett välkänt företag inom detaljhandeln och på deras lager i Birsta behöver de nu förstärkning. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av att plocka och packa ordrar.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund. Behovet är vardagar måndag till torsdag och du ska kunna arbeta 1-2 heldagar i veckan. Arbetstiderna är oftast förlagda till 07:00-16:00. Uppdraget startar med en introduktionsutbildning som genomförs under 3 heldagar. Start för uppdraget är i slutet februari men enligt överenskommelse.

Är du student bör du ha minst 1 år kvar av dina studier, då vi ser långsiktigt på detta uppdrag. Du bör kunna arbeta mycket under andra delen av mars eftersom att det är en period av stor efterfrågan hos vår kund. Goda möjligheter till sommarjobb finns för dig som börjar arbeta extra under våren.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar eller har en deltidsanställning om minst 50%.
Du bör ha goda möjlighet till att påverka ditt studie- eller arbetsschema.

Krav för tjänsten är att du som söker är minst 20 år och innehar truckkort med behörighet A1. Vi kommer ej gå vidare med sökanden som inte uppfyller detta. Övrigt förväntas du vara flexibel och kunna hoppa in med kort varsel. Vidare är du en god lagspelare, noggrann i det arbete du utför samt har god datavana.

Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag, vi kommer att arbetar med löpande intervjuer och urval.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40848

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn068 - Sundsvall).