Jobbet Extrajobb som truckförare i Landvetter har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Extrajobb som truckförare i Landvetter publicerad av Randstad

Deltidsanställd
Härryda

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu studenter eller personer som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

Det vi söker är drivna och engagerade truckförare/logistikmedarbetare som vill jobba extra hos en av våra kunder i Landvetterområdet. Gillar du att köra truck? Är du sugen på att jobba med logistik? Blir du motiverad av möjligheten att utvecklas och strävar efter högsta kvalitén i ditt arbete? Då är detta uppdraget för dig.

Det är ett perfekt extra arbete för dig som vill jobba nära flygplatsen, har planer för en karriär inom logistik eller bara vill jobba extra och gillar att köra truck.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har god förmåga att samarbeta. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Till denna tjänst söker vi personer för extraarbete. Enligt vårt kollektivavtal är det därför viktigt att du som söker kan visa intyg att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det kan vara exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning på minst 50%. Om du söker arbete på heltid så hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete.

ansvarsområden.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av logistikarbete och truckkörning på ett logistikföretag i anslutning till Landvetter flygplats.

Här kommer ett litet axplock av arbetsuppgifter du kan komma att ställas inför:

 • Godsmottagning
 • Utleverans
 • Paketsortering
 • Truckkörning av truck typen motsviktstruck och ledstaplare.
 • Lättare lager- och logistikadministration.

omfattning.

Deltid med arbetspass förlagda: Morgon 04:00-08:00 Tisdag till fredag eller kväll 16:00-21:30 måndag till fredag.
kvalifikationer.

För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att du har:

 • Truckkort A1-4 och B1-4.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
 • Är flexibel med arbetstider.
 • Kan jobba dagtid minst två vardagar i veckan.
Då arbetet utförs på säkerhetsklassat område krävs utdrag ur belastningsregistret samt säkerhetsprövning genom Transportstyrelsen innan du kan påbörja ditt uppdrag. För att uppfylla dessa krav är en del att du kan bevisa vad du gjort de senaste 5 åren i form av referenser och stödjande dokumentation, så som intyg och certifikat. Se mer info här.

https://www.transportstyrelsen.se/sv/luftfart/Luftfartsskydd-security/Kand-avsandare-flygfrakt/Fragor-och-svar-om-kand-avsandare-flygfrakt/Sakerhetsprovning-och-palitlighetskontroll/


Det är även meriterande om du har:

 • B-körkort och tillgång till bil.
 • Tidigare erfarenhet av arbete nära flygplats.
 • Tidigare genomgått transportstyrelsens säkerhetsprövning
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

erfarenhet.

Tidigare erfarenhet av linkande logistik- eller lagerarbeten är väldigt meriterande. Jobbet kräver minst 6 månaders erfarenhet av truckkörning.

ansökan.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:

Andreas Månsson

Consultant Manager

andreas.mansson@randstad.se

om randstad.

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Referens

201238726

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till