Jobbet Extrajobb som Transportledare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Extrajobb som Transportledare publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Sundsvall

Arbetsbeskrivning

Är du på jakt efter ett intressant extrajobb där du får dra nytta av såväl din logiska som verbala förmåga? I så fall kan tjänsten som Transportledare på PostNord Termo vara helt rätt för dig!

Information om uppdraget:

arbetet är ett extrajobb i omfattning cirka 40-50% och sträcker sig från början av oktober och under kommande termin. Goda chanser till sommarjobb finns!

Arbetstiderna är förlagda till vardagar och varvas mellan 7-16 och 9-18 varannan vecka. Du kommer vara anställd av StudenConsulting och arbeta som ambulerande konsult på PostNord Termo i Birsta. De första veckorna av anställningen inleds med introduktion och utbildning tillsammans med PostNord.

Som Transportledare är din huvudsakliga uppgift att säkerställa att gods levereras till avtalad plats i rätt tid och på ett kostnadseffektivt sätt. Arbetsuppgifterna infattar bland annat att:
-Planera lastning av bilar
-Planera rutter för chaufförerna
-Följa upp gods som är på villovägar
-Prissätta, hantera fakturor och annan administration

Detta söker vi:

Du som söker är en problemlösare med hög organisatorisk förmåga. Telefonen är ett viktigt verktyg när det kommer till att spåra tappat gods, så du bör känna dig bekväm med det. Då du inte kan planera din dag till fullo i förväg är det viktigt att du som person är flexibel och stresstålig.

Meriterande är om dina studier är inriktade mot transport och logistik alternativt att du genom erfarenhet är väl van att arbeta med varuflöde och logistik. Tjänsten kräver att du har goda kunskaper inom Officepaketet samt att du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.

Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansöknigsdagen.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44398

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

.NET Developer Sundsvall Nigel Frank International
Supporttekniker till GDM Sundsvall Professionals Nord
VVS konstruktör till Sweco! Sundsvall Academic Work
Produktutvecklande ingenjör till Xavitech! Härnösand Professionals Nord
Extrajobb som lokalvårdare Sundsvall StudentConsulting
Kundtjänstrådgivare till SEB i Sundsvall Sundsvall Amendo Bemanning
Projektadministratör till Eltel Sundsvall Professionals Nord
Utvecklare till Invativa Sundsvall Professionals Nord
Är du Valmets nästa orderadministratör? Sundsvall Professionals Nord
Software developer .NET/C# Sundsvall Nigel Frank International
Säljare till S:t Eriks Sundsvall Säljpoolen
Säljare - Sverigeturné 2018 Härnösand Face2Face

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till