Jobbet Extrajobb som transkriberare! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Extrajobb som transkriberare! publicerad av Randstad AB

Deltidsanställd
Norrköping

Arbetsbeskrivning

Extrajobb som transkriberare!

arbetsbeskrivning.

Uppdraget är att lyssna på ljudfiler från intervjuer och skriva ner ordagrant allt som sägs mellan den som intervjuas och den som intervjuar. Uppdraget är på timmar vid behov allt eftersom ljudfilerna från intervjuerna finns tillgängliga att lyssna på.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Till denna tjänst söker vi en person för extraarbete. Enligt vårt kollektivavtal är det därför viktigt att du som söker kan visa intyg att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det kan vara exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning på minst 50 %. Om du söker arbete på heltid så hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete.
ansvarsområden.

Att med hög kvalité och stor noggrannhet transkribera ljudfiler enligt instruktion & lathund. Introduktion kommer att ges och stöd under arbetets gång finns att tillgå.

omfattning.

På timmar, vid behov med start i slutet av oktober t.om mars-april med möjlighet till förlängning. Du är placerad i Norrköping men kommer på sikt ha möjlighet att arbeta hemifrån.
kvalifikationer.

  • Mycket goda kunskaper i svenska avseende tal och skrift.
  • God datavana
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom vården eller om du i dagsläget studerar medicin alternativt tidigare har arbetat med intervjutranskribering, men inget krav.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

ansökan.

2019-10-27, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Philip Malm, konsultchef, philip.malm@randstad.se.
om randstad.

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Referens

201250790

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till