Jobbet Extrajobb som Säljassistent internt på SJR har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Extrajobb som Säljassistent internt på SJR publicerad av SJR AB

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

SJR fortsätter att växa och vi söker nu efter ytterligare en medarbetare till vårt härliga försäljningsteam. För dig som studerar ges du ett gyllene tillfälle att få arbetslivserfarenhet under tiden genom att kombinera dina studier med arbete som leder till både insikt i vår bransch och näringslivet samt möjligheten att utveckla dina sociala förmågor. Tjänsten avser en deltidstjänst anpassad för dig som studerar. Du kommer att arbeta 1-2 dagar i veckan där du lägger upp dina timmar i samråd med ansvarig.

Vi söker dig som är engagerad, social och glad samt med ett eget driv och disciplin. Du vill arbeta med ett professionellt gäng som hela tiden strävar efter att utvecklas. I din roll hos oss kommer du att bygga relationer med både befintliga och nya kunder varför du känner ett stort engagemang i att vilja hjälpa våra kunder till det yttersta.

Arbetsuppgifter
I din roll som säljassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att självständigt och via telefon ansvara för ombokning av redan bokade möten, samt administration i vårt CRM system. Stundtals kommer du även ansvara för egen försäljning av SJR:s produktportfölj mot befintliga och nya kunder. 

I övrigt kommer marknadsbevakning, prospektering samt ett nära samarbete med våra kundansvariga också ingå i din roll.

Personliga egenskaper
För att passa för den här tjänsten tror vi att du trivs med att vara relationsbyggare samtidigt som du är en duktig administratör som gillar ordning och reda. Du är driven, lyhörd och har mycket god verbal förmåga. Du tycker dessutom om att arbeta mot tydliga mål och drivs av att nå resultat. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med tjänsteförsäljning, det är dock inget krav. Vidare vill vi att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Stämmer det här överens med dig så hoppas vi att du vill bli en del av oss!

Anställning och ansökan
Tjänsten avser en deltidstjänst anpassad för dig som studerar. Arbetstiderna är flexibla (utifrån kontorstid 08-17), en normal arbetsvecka motsvarar 8-20 timmar. Lön och förmåner enligt överenskommelse och självklart har vi kollektivavtal. Urval och intervjuer sker löpande så vi rekommenderar dig att ansök redan idag om du tycker att tjänsten låter intressant. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kent Pettersson, Försäljningschef Stockholm, tel. 0704-715922.

Referens

teamtailor-207687-83099

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till