Jobbet Extrajobb som säljare till barnbutik i Borås! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Extrajobb som säljare till barnbutik i Borås! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Borås

Arbetsbeskrivning

Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba med försäljning av barn - och babyprodukter? Har du erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker för kunds räkning butikspersonal för omgående start. Vår kund är ledande inom babyprodukter och vi söker nu två personer med en annan huvudsaklig sysselsättning (studier eller annat arbete) på minst 50% som vill jobba två-tre dagar/vecka i vår kunds butik i Borås.

Dina arbetsuppgifter:
- Försäljning
- Plocka upp varor
- Kassahantering

För att vara aktuell för tjänsten måste du kunna arbeta 2-3 dagar i veckan, dagtid. Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult. Uppdraget är en behovsanställning och arbetstiderna är 10-18 vardagar samt 10-14 på lördagar. Lön enligt avtal. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten sker då rätt kandidat hittats.

Du kommer ingå i ett litet team och arbeta sida vid sida med ansvarig för butiken. Det är viktigt att du är serviceminded, självgående och kan ta egna initiativ.

Detta söker vi:

Eftersom du kommer arbeta med försäljning av produkter riktade mot barn är det meriterande om du har erfarenhet inom området. Du är organiserad, strukturerad och serviceinriktad. Vidare är det viktigt att du som söker är kommunikativ och talar svenska samt engelska flytande. Vi ser att du har ett intresse för försäljning och en vilja att alltid sätta kunden i fokus. Du bör vara självständig och klara av att arbeta både självständigt och i team. Som person är du öppen och flexibel, du är initiativrik och utför dina arbetsuppgifter noggrant. Känner du igen dig? Sök redan idag då vi jobbar med löpande urval.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

51912

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till