Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Extrajobb som rekryteringsassistent till Poolia Malmö! på Poolia

Extrajobb som rekryteringsassistent till Poolia Malmö!

Poolia Malmö, Skåne län Part-Time
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post


Älskar du ett galet tempo och att hela tiden omprioritera din att-göra-lista? Trivs du i ett tävlingsinriktat team där vi gör allt för att kund, kandidat och konsult ska bli 100% nöjda? Då vill vi jättegärna att du läser vidare. Poolia Malmö behöver nämligen stöttning av just dig! Arbetsmängden varierar väldigt mycket, men det är viktigt för oss att du hittar balansen mellan att prioritera dina studier och ändå kunna vara flexibel mot oss. Sök idag - vi kommer göra ett löpande urval och har som krav att du studerar.

Om tjänsten
Detta extrajobb är en mix av administration och sociala kontakter. Din uppgift kommer att vara att stödja våra konsultchefer och rekryterare i deras hektiska vardag. Du växer in i dina arbetsuppgifter och får göra mer och mer av rekryteringsprocessen för att hitta nya fantastiska kandidater. Att skriva annonser, göra urval av kandidater genom CV-granskning, telefonintervjuer, inbokning av intervjuer kommer vara en del av ditt arbete. Att administrera ansökningar och övrigt högt som lågt är också något som du kommer stötta oss med. Efter en tid kan det även tillkomma att hålla intervjuer. Sammanfattningsvis - du hjälper till där det behövs och gör det alltid med grundtanken att vi ska vinna hem affären och ge en bra kandidatupplevelse. Vi är ett grymt gäng och når framgång tillsammans!

Vem är du?
Vad studerar du? Du får gärna studera ekonomi, systemvetenskap, personal- eller beteendevetenskap eller någon annan spännande utbildning på högskola/ universitet/yrkeshögskola. Vad har du gjort innan? Som du säkert förstått när du läst ovan så är service, social kontakt och flexibilitet viktigt. Därför tror vi att du arbetat som säljare tidigare. Vem är du? - Du är tävlingsinriktad, prestigelös, har energi och är absolut inte rädd för att hugga tag när det behövs. - Du är professionell ut i fingerspetsarna. - Du ställer alltid upp (utan att för den delen glömma skolan). - Du är noggrann och kan arbeta fokuserat även när det är lite kaotiskt runtomkring dig. - Trots att du är målmedveten så är du otroligt ödmjuk. Vi kan inte garantera dig hur mycket du kommer att arbeta. Vissa veckor kan det bli många timmar och vissa veckor kanske det inte blir något. Allt styrs av våra kunder och hur mycket de i sin tur behöver hjälp av oss. Det vi kan försäkra dig om är att du kommer få arbeta med branschens bästa kollegor och lära dig massor om rekryteringsprocessen!

Om verksamheten
Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 59608