Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Extrajobb som Rekryteringsassistent/Personaladministratör på StudentConsulting

Extrajobb som Rekryteringsassistent/Personaladministratör

StudentConsulting Malmö, Skåne län Part-Time
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Vill du utveckla dina kunskaper inom rekrytering? Söker du ett extrajobb bredvid dina studier? Just nu söker vi dig som vill ha ett roligt och givande extrajobb som Rekryteringsassistent/Personaladministratör.

Information om uppdraget:

Vi söker nu en ny kollega till vårt team som främst jobbar med tjänster inom ekonomi och teknik. I tjänsten kommer du att stötta rekryterarna i deras dagliga arbete. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära:
- Annonsutformning
- Urval, telefonintervjuer, inbokning av intervjuer samt referenstagning
- Administration kring kandidater
- Schemaläggning
- Intervjuer med kandidater

Arbetstiderna är mån-fre kl 8-17, du ska ha möjlighet att jobba minst 16 h i veckan. Du kommer kunna arbeta både heldagar och halvdagar, efter vårt behov och din tillgänglighet. Du kommer i tjänsten jobba från StudentConsultings kontor i centrala Malmö samt hemifrån beroende på pandemin.

Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat samt att bygga långsiktiga kundrelationer. StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning och rekrytering med kontor över hela Norden. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och kreativiteten flödar.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är i början av din karriär och vill ha ett roligt, utmanande och utvecklade extrajobb. Vi tror att du pluggar inom området för personal- och arbetslivsfrågor, beteendevetenskap, service, marknadsföring eller liknande. Om du har viss erfarenhet av liknande arbete sen innan ses det som meriterande, dock inget krav.

Vi ser gärna att du är i början av din utbildning och när du tagit examen kanske du blir vårt nästa stjärntillskott.

Som person trivs du i en dynamisk organisation där den ena dagen inte är den andra lik. För att passa in i vårt team bör du vara en lagspelare, ha ett stort intresse för människor och genom ett helhjärtat engagemang vara en god representant för StudentConsulting. Du är självständig, noggrann, effektiv och utåtriktad. Vi ser att du är driven som person och tycker om att jobba undan.

Sökord: Bemanning, Rekryteringsassistent, Rekrytering

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 

Recommended skills

Vi (Textredigeringsprogram)
Teknik (Undervisning)
Administration (Undervisning)
Telefonintervjuer
Schemaläggning (Skola)
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 56422