Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Extrajobb som redovisningsassistent i Östersund jobb i Östersund på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Extrajobb som redovisningsassistent i Östersund på StudentConsulting

Extrajobb som redovisningsassistent i Östersund

StudentConsulting Östersund, Jämtlands län Deltid
Söker du ett extrajobb inom redovisning, kanske för att kombinera med en annan sysselsättning eller studier? Då kan vi ha tjänsten för dig! Nu söker StudentConsulting en redovisningsassistent på deltid till vår kund Klara Consulting.

Information om uppdraget:

Nu söker StudentConsulting redovisning-assistenter för ett längre uppdrag på timmar hos vår kund Klara Consulting med placering i Östersund. Detta är ett perfekt uppdrag för dig som meriterande och utvecklande extrajobb vid sidan av studier, eget företag eller annat arbete.

Vår kund - Klara Consulting är den nybildade koncernen med djupa rötter. År 2021 beslutade sig KlaraPapper – grundat 1997 – och MPC Consulting – grundat 2007 – att gå samman för att skapa en av Sveriges största aktörer inom outsourcad ekonomi. Med sig in i koncernen fanns tack vare tidigare förvärv också EkonomiPorten AB, JL Ekonomi AB, webbyrån Nitea AB och IT-byrån Spree. De kompletterande kompetenserna ger Klara Consulting en stark och unik position på marknaden. Vår kund är en flerfaldigt prisbelönt koncern med omkring 160 medarbetare och har kontor i Stockholm, Västerås, Malmö och Östersund. Tillsammans skapar de unika erbjudanden för kunder och medarbetare inom digitalisering och ekonomisk styrning. Välkommen till en modern helhetsleverantör inom ekonomitjänster.

Arbetet är förlagt på vardagar, kontorstider mellan 08:00-17:00 - men är flexibelt och anpassas efter studierna. Under månadstoppar och sjukdom kan det finnas ett ökat behov, det finns också möjlighet till ett semestervikariat. För att vara aktuell för denna tjänst bör du kunna arbeta första veckan i månaden under kommande terminer. Tillsättning av tjänsten sker under januari, uppstart och introduktion sker på plats hos vår kund under fyra dagar. Arbetet sker på plats hos vår kund på kontoret som ligger vid Campus i Östersund, att jobba hemifrån är alltså inte aktuellt.

Tjänsten är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund Klara Consulting. För rätt person finns det goda möjligheter att bli övertagen och direkt anställd hos kund efter avslutade studier.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar redovisning och/eller ekonomi med omfattning om minst 50 %, på högskola eller motsvarande, samt har minst ett år kvar på dina studier. Du har god förståelse kring ekonomi samt redovisning och arbetet kring detta. Klara arbetar i affärssystemet Netsuite samt Microsoft Business Central (BC).

Som person är du ödmjuk inför andras perspektiv och infallsvinklar. Visar på viljan att samarbeta och bidrar till en god arbetsmiljö, du tar aktivt del av andras kunskaper och bidrar med din egen kunskap. Du har ett fokuserat arbetssätt och är självgående. Du arbetar proaktivt, tar ägarskap för dina arbetsuppgifter och planerar för att utföra dessa enligt uppsatta tidplaner och mål. Vidare ser vi gärna att du är en prestigelös lagspelare som är uppmärksam och adresserar problem när de uppstår, du har ett lösningsfokuserat arbetssätt och ber om hjälp för att komma vidare i arbetet.

Låter detta intressant för dig? Tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer, tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att denna rekrytering hanteras av StudentConsulting, eventuella frågor hänvisas därför till ansvarig rekryterare Ida Holmer på [ Email address blocked ] eller på 070-376 03 79. Innan anställning kommer du att få genomgå en bakgrundkontroll.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60442