Jobbet Extrajobb som projektingenjör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Extrajobb som projektingenjör publicerad av Academic Work

Deltidsanställd
Falun
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du studerande och vill få möjlighet att praktisera dina kunskaper hos Quant Service i Falun? Vi söker dig som studerar industriell ekonomi eller ingenjör inom produktion eller maskinteknik och är intresserad av att arbeta deltid vid sidan om dina studier. Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag!

Academic Work söker för Quant Services räkning dig som studerar och vill arbeta deltid som projektingenjör under studietiden. Quant Service är den globala ledaren inom industriellt underhåll och arbetar huvudsakligen med att underhålla och utveckla kundernas maskiner. Här får du som student möjligheten att få inblick i och bidra till en industi.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Quant Service. Uppdraget kommer att vara på deltid och det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Kandidatprofil

Som Projektingenjör hos Quant Service kommer du bland annat att arbeta med implementering och upprätthållande av säkerhetsrutiner samt regelbundet granska dokumentation kopplat till maskinerna. Deras målsättning är även att vara med och utveckla kundens verksamhet genom att effektivisera produktionen och minimera kostnader.

Du kommer till exempel att:

* Göra uppföljningar och utredningar.
* Skapa instruktioner och rapporter.

Tjänsten passar dig som läser ditt första år på ingenjörsutbildningen. Du vill få möjlighet att praktisera dina teoretiska kunskaper från utbildningen och utvecklas tillsammans med en organisation som ständigt strävar efter att förverkliga kundernas fulla potential inom underhåll.

* Studerar en teknisk utbildning på civil- eller högskolenivå, exempelvis industriell ekonomi, ingenjör inom produktion eller maskinteknik.
* Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift eftersom det förekommer regelbunden kontakt med kunder och arbetskollegor på dessa språk.

Det är meriterande om du:

* Erfarenhet från industri
* Har datorvana och goda kunskaper i Office-paketet
* Har arbetat i underhållningssystemet Maximo

Som person är du driven och ambitiös vilket innebär att du är hungrig och har ett stort intresse av att utvecklas och lära dig ännu mer. Du är initiativtagande och inte rädd för att ta för dig eller be om hjälp. Fortsättningsvis är du social och trivs med att samarbeta och utvecklas tillsammans med dina kollegor.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: September
* Omfattning: 1 dag/vecka under terminen med chans till sommarjobb.
* Placering: Falun
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Quant Service önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Referens

15012592-SE

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till