Jobbet EXTRAJOBB SOM POSTOMBUD I KUNGÄLV! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

EXTRAJOBB SOM POSTOMBUD I KUNGÄLV! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Kungälv

Arbetsbeskrivning

Är du på jakt efter din nästa utmaning? Är du en social och serviceminded person som drivs av att göra kunderna nöjda? Har du erfarenhet av affärssystemet Pablo? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Du kommer att arbeta ute hos vår kund som postombud i deras företagscentrum i Kungälv. Vår kund är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Dina arbetsuppifter kommer innebära mycket kundkontakt då du både kommer att ta emot och dela ut paket till kunder som besöker postombudet, viss kassahantering kan föregå. Det kan även förekomma vissa tyngre lyft i samband med pakethanteringen samt att du kan behöva leverera paket hem till kunderna, vilket gör det viktigt att du har B-körkort och en god körvana.

För att vara aktuell för tjänsten är det ett krav att du är studerande eller har ett annat jobb på minst 50 %.

Vi ser gärna att du är en social och utåtriktad person alltid strävar efter att leverera god service till kunder. Vi värdesätter högt att det ska vara rätt person för tjänsten vilket gör att vi välkomnar dig med din ansökan oavsett om du är ute efter ett extrajobb eller en heltidstjänst, vänligen specificera i din ansökan vilken form av anställning som du är intresserad utav. Vi ser gärna att du kan börja omgående.

För uppdraget kommer du att vara anställd via Student Consulting men uthyrd som konsult till vår kund.

Detta söker vi:

Tjänsten passar dig som:
- Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% (arbete eller studier)
- Tidigare erfarenhet av service i form av kundbemötande
- Har goda kunskaper i affärsystemet Pablo
- Innehar B-körkort
- Har en god fysik
- Är noggrann och initativtagande

Låter detta som en tjänst för dig? Välkommen in med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: extrajobb, posthantering, service, post, postombud

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

55625

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till