Jobbet Extrajobb som paketsorterare i november/december har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Extrajobb som paketsorterare i november/december publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Örebro
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vill du ha ett extrajobb på kvällen som är lätt att kombinera med dina studier? Är du både snabb och noggrann och trivs med kroppsarbete? Då är du perfekt som paketsorterare på Postnord i Örebro!

Information om uppdraget:

På Postnord bidrar du till att försändelser når mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt. På paketterminalen i Örebro är arbetsuppgifterna hantering och sortering av postpaket samt relaterade sysslor. Arbetet kräver att man noggrant arbetar i ett högt tempo. Det är även fysiskt krävande då paketen hanteras manuellt.

Arbetstiderna för detta uppdrag är främst kväll kl.14.10–22.30 måndag till fredag. Det finns även möjlighet att arbeta helger och nätter. Då det förväntas vara stora paketvolymer i samband med julhandeln finns goda möjligheter att arbeta mycket under hela december.

Detta är ett bemanningsuppdrag där du är anställd av oss på StudentConsulting och bokas in på jobb efter Postnords personalbehov. Som konsult på uppdraget får man sina arbetspass med relativt kort varsel. Det kan vara så sent samma dag vid sena beställningar eller sjukfrånvaro. Vi arbetar därför med ett bokningssystem där man själv anger vilka dagar man kan arbeta. Detta är givetvis uppskattat av studenter som kan växla mellan studier och arbete på ett sätt som passar.

Detta söker vi:

Vi söker främst dig som är universitetsstudent och vill jobba minst 2-3 dagar i veckan under november och december. Är noggrann, snabb och självgående. Är en trevlig kollega som samarbetar bra med medarbetare och arbetsledare.

Det krävs att du:
- Är Studerande eller har annan sysselsättning på minst 50%
- Har B-körkort då arbetsplatsen ligger ute vid Pilängen
- Kan kommunicera tydligt på svenska i både tal och skrift
- Har god fysisk förmåga då upprepade lyft förekommer
- Är ostraffad

Det är meriterande om du har:
- Erfarenhet av paketsortering eller annat terminalarbete
- Idrottsbakgrund eller aktiv livsstil

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44996

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till