Jobbet Extrajobb som montör! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Extrajobb som montör! publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Falköping

Arbetsbeskrivning

Studerar eller jobbar du för tillfället och vill tjäna extra pengar? Då är detta en tjänst för dig! 

OM FÖRETAGET
Vi söker dig som vill arbeta extra hos kund som montör. För att kunna arbeta extra hos oss behöver du ha en annan typ av sysselsättning på minst 50%, detta kan vara exempelvis studier, annat arbete eller eget företag. Du kommer vara anställd på Lernia men arbeta ute hos kund. Ett perfekt tillfälle att tjäna extra pengar samt skapa dig mer erfarenhet inom industrin. 

OM TJÄNSTEN
Du kommer att arbeta ute i produktionen med montering och tillverkning av träprodukter. Arbetet ställer krav på högt tempo, noggrannhet och att du har en vilja att utvecklas med företaget. Du kommer också att kunna bidra till att utveckla arbetssätt och aktivt jobba för att bibehålla och förbättra dessa målsättningar. 

OM DIG
Vi söker dig som tycker om praktiskt arbete och har ett stort tekniskt intresse. Du ska gärna ha erfarenhet av tidigare industriarbete eller motsvarande utbildning. Vi ser det som meriterande om du har truckkort (A och B). Lernia strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi vill se engagemang och viljan att lära sig, nyfikenhet och ansvarsfullhet. Vi ser att du är flexibel och har lätt att lära dig nya arbetsuppgifter.

Krav:
- B-körkort och tillgång till egen bil
- Du behärskar svenska i tal och skrift


OM ANSTÄLLNINGEN

  • Placeringsort: Falköping
  • Tjänstgöringsgrad: Deltid, timmar
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Visstidsanställning


OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se

Referens

83594

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till