Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Extrajobb som mekaniker jobb i Halmstad på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Extrajobb som mekaniker på Uniflex

Extrajobb som mekaniker

Uniflex Halmstad Deltid
Jobbeskrivning
Nu söker vi på Uniflex dig som vill ha ett extrajobb som mekaniker sidan av dina studier eller annat arbete. Du kommer vara anställd hos Uniflex och arbete utefter behov hos Din Bil i Halmstad. Antalet arbetspass varierar från vecka till vecka och arbetstiderna är traditionella kontorstider. Du har tidigare erfarenhet inom fordonsbranschen och kan arbeta minst två dagar per vecka. Din Bil är dotterbolag till Porsche Holding GmbH. Din Bil representerar varumärkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Skoda, Audi, Seat och Porsche på den svenska storstadsmarknaden och har idag närmre 40 försäljningsställen i landet. Vi ser gärna att du har: Fordonstekniks utbildning eller motsvarande Allmänna mekaniker-kunskaper Grundläggande el-kunskaper Datorvana Erfarenhet av däckskifte och omläggning B-körkort

Personliga egenskaper
Som person är du målmedveten, engagerad, ärlig och lojal. Vi ser även gärna att du är självgående, strukturerad och effektiv i ditt arbete, du har viljan att prestera samtidigt som du är ödmjuk och noggrann i det du tar dig an och du lämnar alltid ifrån dig ett väl utfört arbete som du är stolt över. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har ett aktuellt studieintyg eller har ett intyg på ett annat deltidsarbete på minst 51%. Du behärskar svenska både i tal och i skrift samt känner dig bekväm med tunga lyft då detta förekommer i arbetet. Tjänsten kan kommas att tillsättas innan sista ansökningsdagen, tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 56700