Jobbet Extrajobb som Materialplanerare till Facil! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Extrajobb som Materialplanerare till Facil! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Göteborg
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta extra vid sidan av studierna med supply chain och materialplanering i internationell miljö? Trivs du med en administrativ roll och att vara spindeln i nätet? Då kan denna tjänst hos vår kund Facil vara intressant för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker StudentConsulting efter en materialplanerare till vår kund Facil. I rollen som materialplanerare ingår bland annat:

- Arbetet med lagernivåer i samarbete med lageransvarig
- Transportplanering tillsammans med kunder och leverantör
- Säkerställa att en hög leveransprecision och leveranssäkerhet erhålls mot alla Facils kunder
- Hantera nya produktimplementeringar
- Svara på frågor från leverantörer och kunder angående order och beställningar
- Kommunikation med Facils övriga kontor runt om i Europa angående logistikfrågor
- Samt övrig administration kopplat till kunder, leverantörer och transporter

Facil är ett internationellt bolag som jobbar med fästelement till bil och lastbilsindustrin och levererar produkter till miljoner bilar varje år. De startades i Belgien 1996 och levererar nu sina produkter globalt. Du kommer arbeta tätt med dina kollegor i ett mindre team i deras lokaler på Hisingen.

Uppdraget är planerat att starta omgående och är på deltid. Du ska kunna arbeta 1 dag i veckan vanligtvis måndag eller fredag 08-17. Du ska även kunna arbeta mer vid behov exempel när någon är sjuk eller vid semestrar.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på deltid, tillsvidare. Detta innebär att du är anställd hos StudentConsulting och arbetar på plats hos vår kund. Start omgående.

Detta söker vi:

För att passa för denna tjänst krävs att du har:
- Högskoleutbildning inom logistik
- Flytande kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift

Det är meriterande med kunskap inom fler språk, exempelvis franska eller tyska. Vidare ser vi att det är ett plus om du har affärssystemserfarenhet. Du har goda erfarenheter inom Excell och det är meriterande om du har arbetat med MRP eller ERP tidigare.

Som person trivs du med dagliga rutiner och är kvalitetsmedveten samt strukturerad. Du är dessutom självgående, serviceinriktad och har lätt för att skapa goda kontakter med kollegor, kunder och leverantörer. Du tycker det är självklart med ett professionellt bemötande och trivs i en internationell miljö. Det är även bra om du har intresse för fordonsbranschen.

Verkar tjänsten intressant? Skicka då omgående in en ansökan med CV och personligt brev på Engelska. Urval och intervjuer kommer att ske löpande

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40472

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn005 - Göteborg).