Jobbet Extrajobb som marknadsassistent har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Extrajobb som marknadsassistent publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 3 dagar
Deltidsanställd
Timrå

Arbetsbeskrivning

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med administrativa arbetsuppgifter och trivs med det? Är du dessutom sugen på ett kvalificerat extrajobb parallellt med dina studier? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu en marknadsassistent till en våra kunder med placering i Timrå. Tjänsten är på timmar vid behov samt mer omfattande under lov och storhelger samt sommaren. Vi söker dig som är långsiktig och gärna jobbar flera terminer och lov på detta uppdrag under studietiden. Arbetstider är kontorstider, hel -eller del av dag mellan 8:00-17:00 under vardagar, schemaläggning sker enligt överenskommelse. Uppdraget beräknas starta efter årsskiftet.Du kommer arbeta som ambulerande konsult på StudentConsulting och vara stationerad hos vår kund i Timrå där du kommer ingå i ett team om 5 st. marknadsassistenter. Som marknadsassistent hos vår kund är du en viktig del i säljprocessen och arbetsuppgifterna innefattar bl.a. att bekräfta order, boka leveranser samt fakturering.

Detta söker vi:

Förutom tidigare erfarenhet av att arbeta med administration söker vi dig med god kommunikativ förmåga. Vidare är du noggrann och utför ditt arbete på ett strukturerat sätt. Du har en positiv inställning och har lätt att sätta dig in i nya arbetsuppgifter.
Vi söker dig som studerar, med omfattning om minst 50 %, på högskola eller motsvarande, samt har minst ett år kvar på dina studier. Som person är du stresstålig, självgående och strukturerad. Du talar och skriver svenska samt behärskar engelska obehindrat. Då vi genomför intervjuer löpande så vänta inte med att söka - ansök redan idag! Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare på uppdraget Ida Holmer 070-376 03 79.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45045

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till