Jobbet Extrajobb som lagerarbetare till Santa Maria har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Extrajobb som lagerarbetare till Santa Maria publicerad av Lernia

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltidsanställd
Kungsbacka

Arbetsbeskrivning

Är du student och söker ett varierat arbete där du får arbeta med kroppen? Nu söker vi efter lagerarbetare till Santa Maria i Kungsbacka. Du kommer att arbeta som en resurs på deras lager i Kungsbacka, men kan även komma att få arbeta i deras kyllager i Mölnlycke. Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan!  

Om kunden

Santa Maria och Risenta är en del av den familjeägda finska livsmedelskoncernen Paulig Group, som har inriktning på kaffe, internationella matkoncept, smaksättning och naturlig hälsa. I Paulig Group Sverige ingår förutom Risenta och Santa Maria, även Gold & Green.

Om tjänsten

Som lagerarbetare kommer du att utgå från Santa Marias lager i Kungsbacka. Du kommer att arbeta i deras råvarulager med containerlossning och stapla produkterna på pall. Vidare kan det ingå att köra ut pallarna med truck till lagret. Vid mindre att göra kan det förekomma övrigt lagerarbete, antingen i Kungsbacka eller i deras kyllager i Mölnlycke. Vi ser därför gärna att du har körkort samt är flexibel. 

Krav

  • B-körkort 
  • God tal- och läsförståelse i svenska
  • Du behöver ha en huvudsaklig sysselsättning på minst 50 procent. Det kan både vara studier, deltidsjobb eller egenföretagare.

Vi vill ha ett studieintyg uppladdat för dig som är student, ett arbetsgivarintyg för dig som jobbar eller ett bevis på din F-skattsedel om du är företagare.

Meriterande

  • Arbetslivserfarenhet av truckkörning 
  • Truckkort A-B

Om dig

Vi söker dig som har en annan huvudsakligsysselsättning och vill arbeta extra.
Kanske har du nyligen tagit ditt truckkort och är motiverad att få lagererfarenhet? Det viktigaste är att du som person är flexibel, ordningsam och har god planeringsförmåga. Du behöver trivas i att arbeta med kroppen då tunga lyft förekommer i arbetet. Vidare ska du ha en positiv inställning till att arbeta samt kunna arbeta såväl självständigt som i grupp. 

Om anställningen

  • Placeringsort: Kungsbacka/Mölnlycke
  • Tillträde: enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Timanställning 

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på lernia.se.

Referens

119837

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till