Jobbet EXTRAJOBB som lagerarbetare för dig som är student! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

EXTRAJOBB som lagerarbetare för dig som är student! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Är du ute efter ett flexibelt extrajobb vid sidan av dina studier? Trivs du med att arbeta fysiskt och gillar att ha ett fartfyllt arbete?

Information om uppdraget:

Arbetsuppgifterna består främst av att lyfta och sortera kartonger efter etiketter från en del av lagret till den andra. Kartongerna kan väga upp till 15-20 kg, därför kan arbetet stundtals vara fysiskt krävande. Övriga arbetsuppgifter består av att packa upp och plocka blommor på ett löpande band utefter de beställningar som görs.

Arbetstiderna är förlagda under vardagar främst dagtid 7:00-15:30 måndag-fredag. Arbetsplatsen är belägen i Fosie, Malmö.

Du kommer i tjänsten vara anställd via StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Låter detta uppdrag intressant? Sök tjänsten redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer!

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar och vill ha ett långsiktigt extrajobb. För att vara aktuell för tjänsten ska du vara tillgänglig för arbete minst 2 dagar i veckan.

Som person ser vi att du är flexibel, strukturerad och en god lagspelare. Det krävs även att du har en positiv inställning samt att du trivs med det fysiska arbetet som lagerarbetet innebär. Vidare ser vi att du är en öppen och initiativtagande person.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

48563

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till