Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Extrajobb som kontorsassistent/vaktmästare jobb i Kalmar på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Extrajobb som kontorsassistent/vaktmästare på Uniflex

Extrajobb som kontorsassistent/vaktmästare

Uniflex Kalmar, Kalmar län Deltid
Jobbeskrivning
Nu söker vi dig som vill jobba extra som kontorsassistent/vaktmästare i Kalmar. Arbetet innebär diverse förekommande uppgifter inom skötsel av fastighet och den tekniska utrustningen. Allt från montering och byte av lampor till att förbereda presentationer eller hoppa in i receptionen. Datorvana är ett krav och viss administration kan förekomma. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Tjänsten passar dig som är studerande, pensionär eller har någon annan huvudsaklig sysselsättning.

Personliga egenskaper
Som person är du flexibel och självgående. Du behöver vara händig och ha lätt att ta till dig olika arbetsuppgifter. Du har lätt för att se vad som behöver göras och är ansvarstagande. Arbetstiderna är flexibla och schema planeras tillsammans med arbetsledaren. Arbetstiden är förlagd till dagtid. Omfattning för tjänsten är cirka två dagar/vecka. Vi tillsätter tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat. Välkommen att skicka ansökan via vår hemsida.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 56620