Jobbet Extrajobb som installationsmontör i Karlskrona! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Extrajobb som installationsmontör i Karlskrona! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltid
Karlskrona
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du student och taggad på att tjäna lite extrapengar vid sidan av studierna? Här får du spendera tid i bilen och samtidigt hjälper kunder med enkla installationer kring Blekinge- och Kronobergsområdet.

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker för kunds räkning dig som har B-körkort och är säker bakom ratten. Du kommer att arbeta som distributör och dina främsta arbetsuppgifter består i att:
-Lasta din bil inför leverans
-Frakta möblemang
-Montera och installera möbler samt enklare IT-lösningar

Arbetspassen är förlagda måndag-fredag ca 08-17:00, tjänsten är på deltid och för att vara aktuell måste du vara studerande på minst 50%. Du bör även vara tillgänglig för arbete minst en dag i veckan under hösten och framåt. Leveranserna startar och avslutas med företagsbil hos kunden i Lyckeby/Karlskrona, med Blekinge och Kronoberg som körområde. Vi söker nu studenter på högskola, universitet eller Komvux.
Du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har haft B-körkort ett tag och känner dig säker bakom ratten. Då man arbetar mycket ute hos kund ser vi gärna att du är serviceminded samt trivs med att hitta praktiska lösningar. Du ska också vara självgående och flexibel i ditt arbete då arbetsdagar- och arbetsuppgifter varierar.

Vi erbjuder dig ett fritt arbete med stort ansvar. Låter tjänsten intressant? Ansök redan idag då intervjuer och urval kommer att ske löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42250

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Citrixkonsult Karlskrona Atea

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ingenjör - Karlskrona).
Du kan avregistrera dig när som helst.